before and after

anita barth after na maximize your hair
anita before voor maximize your hair

Hairweave Maximize Millionaire wefts

Deze klant wilde graag een kleine verlenging en wat meer volume. We kozen daarom voor haarweften van 35/40 centimeter. De weften zijn verdeeld over 2 banen en vervolgens in model geknipt. Het haar rond haar gezicht was hier en daar afgebroken. De kortere lengtes hebben we plaatselijk verlengd met mini keratine hairextensions. Op deze manier sluit de voorkant mooi aan op de achterkant.

"Mijn eerst keer hairextensions is best wel spannend, maar wat is het ontzettend mooi geworden. Voorheen zat mijn haar nooit leuk op foto's, altijd zo'n dun staartje. En nu een flinke dikte, je kijkt er niet meer doorheen. Nu kan ik er voor het eerst echt wat mee doen. Een mooie vlecht, of een knot. Ariënne is een vakvrouw, ik ben er fijn geholpen!"

LA Weave methode - Winactie februari

De winnares van februari heeft haar prijs in ontvangst genomen! Een enthousiast spontane meid, met mooi haar van zichzelf. Het haar van Ilona, is fijn tot normaal. Het miste wat lengte en we hebben natuurlijk extra volume toegevoegd. De complete 150 gram weften van Maximize Millionaire plaatsten we met de LA weave methode. Met maar liefst 5 kleuren een echt Hollywood resultaat!

"Ik was dolblij toen Ariënne vertelde dat ik had gewonnen! Wat ontzettend gaaf dat ik de prijs kon ophalen. Omdat het op kleur met de hand werd gemaakt lopen de kleuren echt perfect over. Super mooi. en het voelt zó zacht. Het voelt ook zó comfortabel. Ik kan Ariënne aan iedereen aanraden!"

maximize your hair after winactie win prijs februari
Maximize your hair before winnares win winactie
Melanie After Maximize your hair na foto
Melanie Before Maximize your Hair voor

Hairweave LA Weave methode bij fijn haar

Bij deze klant zie je overwegend het blonde haar. Onder het blonde haar heeft deze klant veel donkere lokken, daar hebben we een kleurmatch mee gemaakt. In overleg kozen we voor 5 prachtige kleuren in 2 weften.  Hetzelfde contrast hebben we in de haarweften van Maximize Millionaire laten terugkomen. Deze zijn zonder extra kosten voor de klant om maat met de hand gemaakt. 

"Voorheen gebruikte ik bijna dagelijk clip in hairextensions. Dat zat na een tijdje niet meer prettig, kreeg wat kale plekjes en de haren werden er ook niet mooier op. Ik vond Ariënne via Instagram en kwam eerst voor een kleurbepaling. De weften zijn op wens voor mij gemaakt, en passen heel mooi in het verlengde van mijn eigen haar. Het  haar is erg zacht en fijn van structuur, dat matcht goed bij mijn eigen haar. I love it!"

LA Weave methode met Maximize Millionaire wefts
Winactie januari

Een dolgelukkige reactie kreeg ik toen Britney de prijs van januari won! Ze kon het niet geloven. Deze mooie vrouw ontving haar prijs, namelijk 150 gramMaximize Millionaire weften van 50 centimeter. 

Wanneer je gewend bent je haar vaak te wassen met zilvershampoo, kan het soms lastig zijn om een goede kleurmatch te maken. De kleurenring van Maximize Millionaire gaat net even een stapje verder dan de meeste merken. De koele en beige tinten passen erg mooi bij de haarmode van nu.

"Ik ben zo blij met de prijs. Ik kan nauwelijks geloven dat  ík dit ben. Het haar is zo onwijs zacht en de kleuren zijn echt ongelofelijk mooi, Ik ben verliefd! De dunne band zit er fijn en je voelt hem gewoon helemaal niet, zo plat is het. Als je goed advies over hairextensions wilt moet je naar Maximize Your Hair.  Het is zo lang en vol, ben er  zo blij mee! "

Britney After Maximize your hair
Britney Before Maximize your Hair

Hairweave LA Weave microringen

Helaas worden we niet allemaal geboren met een dikke bos haar. Deze klant heeft al erg lang haar, maar het is van nature erg fijn.
Hairextensions zijn niet alleen voor een haarverlenging, maar ook uitstekend geschikt voor een volume behandeling. Extra dikte en kleur geven jouw haar nog meer dimensie en ziet er weer super gezond uit! Je straalt weer van zelfvertrouwen!

"Tot voor kort had ik altijd tape extensions. Het was voor mij niet makkelijk met veel sporten, en na 4 weken moest ik alles weer ophogen omdat het ging glijden. Nu heb ik besloten voor een LA Weave methode te kiezen met wefts. Dit is makkelijker en zit ook comfortabeler. Ik ben er nu al super blij mee!  Ariënne werkt professioneel  en  gaf me een vertrouwd gevoel. Nu weet ik dat het goed zit!"

Microring hairextensions

Dit systeem heeft het voordeel dat je het haar vaker opnieuw kan gebruiken, maar ook de voordelen van een one-by-one systeem.  Over het hele hoofd worden volgens een patroon kleine plukjes haar opgenomen. Aan deze plukjes wordt een klein ringetje geschoven, en hierin wordt de gebonden hairextension geplaatst. 

"Voorheen had ik tape-extensions. Dat was helemaal niks voor mij! Het is  door blonderen afgebroken geraakt, maar nu laat ik het gezond weer lang groeien.   Bij Ariënne heb ik de microrings laten zetten en ben er erg blij mee. Het wordt goed en netjes gedaan, en als er wat is kun je altijd bij haar terecht."

after foto na Maximize Your Hair EZ
voor before foto MAximize Your Hair
Maximize-your-Hair-after- na

Maximize Basic Hairweave
Celebrity style

Met 3 wefts van 55 centimeter en maar liefst 150 gram hebben we een complete haarverlenging geplaatst. Er zijn 3 prachtige kleuren gekozen die samen een extra dimensie geven en optisch een nóg voller effect geven. Bij deze wefts zijn ook een uitgroei ingezet met het kappersmerk Royal Kis. Ook wanneer de wind waait zullen jouw beauty geheimen nooit worden onthuld! De coupe wordt tot een geheel geknipt en gestyled naar jouw wensen!

"Eindelijk een haarverlenging met  zulke mooie hairextensions. Ik keek hier al zo lang naar uit. Een echt kado aan mezelf!  Ik voel me zo mooi, hier word ik gelukkig van!  "

LA Weave / Handtied wefts

Deze klant heeft een hairweave met handtied weften. Deze zijn extra dun aan de aanhechting en erg discreet. De hairweften zijn geplaatst met de LA Weave methode. Hierbij wordt er een rijtje microringetjes geplaatst over de breedte van het hoofd en hierop word een weft genaaid. 

Dun haar kan vrouwen onzeker of zelfbewust maken, daarvoor kunnen hairextensions een perfecte oplossing zijn. Sommige dames ervaren haarverlies na een zwangerschap, medicijngebruik, ziekte of de overgang. Hairextensions geven  jou weer zelfvertrouwen.

Keratine Hairextensions

Met maar liefst 5 kleuren en 60 centimeter heeft deze klant écht prinsessenhaar.
Er is een combinatie techniek gebruikt van standaard bondjes en mini keratine hairextensions. De individuele bondjes geven maximale flexibiliteit en hebben geen tussentijdse onderhoudsbehandeling nodig. Deze hairextensions zijn voor eenmalig gebruik en blijven 3 tot 5 maanden zitten. 

"Mijn allereerste keer hairextensions, en dan meteen superlang! Ik wilde dit al heel erg lang en heb goed gezocht naar  bij wie ik het wilde laten zetten. Vanaf de afspraak voor de kleurmatch had ik al een goed gevoel en ben super blij met het eindresultaat. Je ziet écht niet dat het extra haar is! "

LA Weave methode

Bij deze klant heb ik een weave geplaatst volgens de LA Weave methode. Hierbij wordt er een rijtje microringetjes geplaatst over de breedte van het hoofd en hierop word een weft genaaid. Zelfs met 1 weft is er al flink wat volume behaald. 

"Ik vond het contact met Ariënne heel plezierig.  Het was niet mijn eerste keer dat ik hairextensions heb laten zetten. De hairextensions zitten nu veel prettiger dan hoe het zat voor ik hier kwam. Ik heb nu wel gemerkt wat een groot verschil het maakt om dat bij een échte specialist te laten doen."

Nanoring hairextensions

Bij deze klant plaatste ik nanoring hairextensions, dat is een herbruikbare one-by-one hairextension methode. Over het hele hoofd plaats ik dan kleine secties en om ieder plukje haar wordt een klein metalen ringetje geplaatst met een siliconen binnenkant. De kleine plukjes extensionhaar zijn gebonden door een keratine tip die in het ringetje wordt geplaatst. Erg geschikt voor normaal tot fijn haar. Een volle bos met veel dimensie!

"Eerder liet ik bij een andere beautysalon mijn nanoringen plaatsen. Ik merkte dat ik snel klitten had en kreeg steeds meer kale plekjes. Je zag ze ook steeds zitten. Toen heb ik gezocht naar iemand die hairextension specialist is en kwam ik bij Maximize Your Hair uit. Ariënne legde me uit dat het niet goed was geplaatst en heeft alles opnieuw gezet. Ik merkte direct al verschil want eerst had ik altijd jeuk en pijn maar nu al niet meer. Het zit veel lekkerder en groeit mooier uit. Aanrader om hier je extensions te laten zetten."

Invisible weft methode

Een Invisible weave, is dat iets voor mij?
Wanneer je wat fijner haar hebt kan het soms zijn, dat de ringetje eerder zichtbaar worden wanneer je bijvoorbeeld een hoge staart wilt dragen. Bij een Invisible weave zijn de ringetjes verstopt. Dit biedt voor sommige dames een uitkomst. 

"Eerder droeg ik altijd een hairweave met vlechtjes, dat ik ergens anders had laten plaatsen. De eerste dagen zat het altijd te strak en jeukte het ook of brak er haar af. Ik ben bij Ariënne uitgekomen en die heeft me verteld over de Invisible weave. Ik had er wel eens van gehoord, en nu zelf geprobeerd. Het zit superfijn, veel beter dan de vlechtjes. De plaatsing is ook mooi, ik heb er veel complimenten over gehad."

Zullen we een afspraak maken?

Mijn ervaring en persoonlijke aandacht geven jou een prachtig resultaat.

Veelgestelde vragen

Er zijn veel vragen over het gebruik van hairextensions. We hebben ze voor jou, met onze antwoorden erbij, hier op een rijtje gezet.

Social media
Openingstijden

Ik werk alleen op afspraak.

Maandag tot en met vrijdag 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag 09.00 - 16.00 uur
Zondag Gesloten.Ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Makkelijk bereikbaar met het OV.

Contact

Maximize Your Hair - Hairextensions
Stationsstraat 30 D
7005 AT Doetinchem

06 - 26424246 via Whatsapp
info@maximizeyourhair.nl
www.maximizeyourhair.nl

KVK - 82109575

realisatie website - StudioDubbel