over maximize your hair

Liefs, Ariënne

Even voorstellen

Mijn naam is Ariënne Wassink, het gezicht achter Maximize Your Hair

Samen met mijn vriend woon ik in het centrum van Doetinchem. We kijken graag films en ondernemen leuke dingen met vrienden en familie. Naast mijn werk vind ik het heerlijk om te sporten en om met vriendinnen te borrelen. 

De coronaperiode heeft me doen realiseren dat ik graag een andere baan wilde. Iets waar ik veel meer plezier en voldoening uit zou halen dan het werk dat ik toen deed.

Na het zien van vele filmpjes over hairextension metamorfoses heb ik besloten dat ik mij wilde laten omscholen. Want buiten het feit dat ik ze graag wilde gaan plaatsen en mensen blij wilde maken, wilde ik vooral goed geschoold zijn. 

Een opleiding tot hairextension expert werd een feit. Nadien zijn er nog diverse cursussen en trainingen gevolgd om mijn klanten een eerlijk en onderbouwd advies te kunnen geven als zij op zoek zijn naar goede hairextensions. 

Naast mijn werk in de salon heb ik nog een parttime baan. Dit is goed te combineren en vind het heerlijk om de afwisseling te hebben. In ons appartement hebben wij ook ruimte voor mijn salon gecreëerd. Daar werk ik sinds de zomer van 2021 met veel plezier aan het plaatsen van hairextensions. Vele dames zijn je voor gegaan!

Mocht je vragen hebben over hairextensions of een vrijblijvende afspraak willen inplannen, dan help ik je graag verder.  Je mag me altijd mailen of whatsappen, dan antwoord ik zo spoedig mogelijk.

Liefs Ariënne

Zullen we een afspraak maken?

Mijn ervaring en persoonlijke aandacht geven jou een prachtig resultaat.

Veelgestelde vragen

Er zijn veel vragen over het gebruik van hairextensions. We hebben ze voor jou, met onze antwoorden erbij, hier op een rijtje gezet.

Social media
Openingstijden

Ik werk alleen op afspraak.
Vanaf augustus volgens nieuwe openingstijden.

Dinsdag
Woensdag 
Donderdag
Vrijdag


09.00 - 21.00 uur
09.00 - 13.00 uur
09.00 - 21.00 uur
09.00 - 13.00 uur

Zaterdag 09.00 - 13.00 uur
Zondag Gesloten.Ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Makkelijk bereikbaar met het OV.

Contact

Maximize Your Hair - Hairextensions
Stationsstraat 30 D
7005 AT Doetinchem

06 - 26424246 via Whatsapp
info@maximizeyourhair.nl
www.maximizeyourhair.nl

KVK - 82109575

realisatie website - StudioDubbel